Duurzaamheid vermarkten

Workshop vermarkten van duurzaamheid  

workshop duurzaamheid vermarkten

Elk bedrijf lijkt tegenwoordig wel iets te doen met verduurzaming of heeft er de mond vol van. Maar duurzaamheid vermarkten is niet eenvoudig. Iedereen vertelt nagenoeg hetzelfde verhaal. Over zonnepanelen, energiezuinigheid… Daardoor komt dat wat je meldt niet aan of onvoldoende overtuigend over.

Duurzaamheid is allang geen Unique Selling Point meer. Maar je moet mee en je moet er wel wat mee! Verplicht vanuit wet- en regelgeving, dankzij technologische innovatie, maar nog meer door de toenemende druk vanuit de maatschappij; de sociale norm.

Je imago staat hierdoor vaak meer op het spel dan je wellicht nu denkt… En de aandacht en focus wordt alleen maar groter op dit vlak.

Wat jij doet aan verduurzaming verdient een podium. Oprecht, authentiek, gewoon zoals het is. Passend bij je DNA. En nog belangrijker, passend bij voor wie je het allemaal doet, je doelgroep. Spreek hen dan ook aan op de behoefte die zij op de vlak hebben. Met een boodschap die bij hen doordringt.

Voor wie is deze workshop duurzaamheid vermarkten?

De Workshop Duurzaamheid Vermarkten is geschikt voor iedereen die zich bewust is van de verduurzamingsurgentie en de klantverwachtingen en de impact van het eigen bedrijf op dit vlak. Wil je de verduurzaming van je bedrijf optimaal uitdragen en vermarkten? Dan is deze workshop relevant voor jouw team.

Wat levert deze workshop op?

Na het volgen van de workshop heb je een onderbouwt verduurzamingsantwoord paraat dat positief bijdraagt aan je imago en reputatie. Daarnaast heb je de contouren voor een plan van aanpak staan om door middel van content verduurzaming van je bedrijf onder de aandacht te brengen en houden.

Inhoud van de workshop Duurzaamheid Vermarkten:

– do’s en dont’s bij het vermarkten van duurzaamheid

– het duurzame verhaal van je bedrijf ontdekken

– het duurzame verhaal van je bedrijf vertellen

– je contentmissie rondom duurzaamheid

– je contentmarketingplan verduurzaming opstellen

– inspirerende praktijkvoorbeelden


Mijn unieke aanpak

Deze workshop maak ik altijd op maat, waarbij ik voorbeelden gebruik uit voor jouw team vergelijkbare branches. Dit brengt veel herkenbaarheid en inspiratie om vandaag nog enthousiast aan de slag te gaan met het vermarkten van duurzaamheid. Dankzij mijn nuchtere en laagdrempelige manier van trainen is de workshop voor iedereen goed te volgen.


Praktische informatie

De workshop duurt ca. 3,5 uur en verzorg ik in-company en via digitale bijeenkomst. Het maximaal aantal deelnemers is 15 personen om zoveel mogelijk interactie te garanderen.


Interesse in mijn workshop Duurzaamheid Vermarkten?

Voor meer informatie en voor deelname van je team aan mijn workshop mail me.

Of bel me 06 – 25 48 18 82

 

Alle Workshops

Direct contact

Bel 06 25 481 882

Mis geen updates!

Duurzame content met een ‘always on’ contentstrategie

Een slimme ‘always on’ contentstrategie met behulp van duurzame content In business-to-business is een ‘always on’ contentstrategie een slimme aanpak voor de lange termijn. Veel marketingverantwoordelijken benaderen contentmarketing echter met dezelfde mentaliteit als bij het voeren van een reclamecampagne. Ze ontwikkelen een paar stukken inhoud, rollen die uit en wachten dan op de resultaten. Toch …

Hoe je via kennisleiderschap je productiebedrijf laat groeien

Kennisleiderschap om met je bedrijf te schitteren

meer blogs

Contentmissie in b2b formuleren

Heb je nog geen volledige contentstragtegie uitgewerkt, maar wil je toch graag werken vanuit een bepaalde basis? Formuleer dan als houvast de contentmissie van je bedrijf. Deze bestaat uit 3 onderdelen.

Toegevoegde waarde in b2b

Achterliggend verlangen van b2b klanten

meer inspiratie
Volg mijn updates Logo Marketing Accent
sluiten