Klanten

Klanten Marketing Accent

Met Marketing Accent help ik business-to-business klanten met hun marketing- en communicatieactiviteiten. Vooral in het technisch georiënteerd mkb voel ik me thuis. Denk aan opdrachtgevers in branches als de maakindustrie, de toelevering aan de bouw, de installatiebranche, de houtbranche en bijvoorbeeld de metaalbranche.

De typische passie, technische gedrevenheid, maar ook de nuchterheid en bescheidenheid die je vaak in dit soort bedrijven en branches vindt, spreken mij erg aan en passen bij mij en mijn manier van werken. Vaak zijn dit geen marketing gedreven bedrijven en is commercie in zijn geheel soms zelfs nog een ondergeschoven kindje.

Juist voor dit type klanten kan ik bovendien veel betekenen op het gebied van marketing en communicatie, dankzij mijn jarenlange kennis en ervaring. Ook maken diverse opdrachtgevers in het onderwijs en de zakelijke dienstverlening gebruik van mijn marketingondersteuning en marketingbegeleiding.

MKB-familiebedrijven als klanten 

Veel van mijn klanten zijn familiebedrijven in het MKB. Familiebedrijven denken vaak bij alles dat ze doen aan de volgende generatie en de goede omgang met mensen, medewerkers en relaties. Deze lange-termijn-insteek is intrinsiek gemotiveerd bij dit type bedrijven en vaak zien ze zelf niet eens hoe waardevol en bijzonder dit is.

Natuurlijk willen deze bedrijven ook gewoon winst maken. Maar wel om die ook weer in het bedrijf te stoppen, te innoveren, mensen op te leiden en zo de toekomst van het bedrijf veilig te stellen en succesvol te blijven. Ik heb hier veel respect voor, zij betekenen veel voor de B.V. Nederland.

Hoewel mijn opdrachtgevers zaken doen met bedrijven, houd ik daarbij ook altijd binnen de keten de eindgebruiker in het oog, bijvoorbeeld de gebruiker, bewoner of particulier. Want zonder hen is er uiteraard helemaal geen bestaansrecht.


Branches Marketing Accent 

Op de pagina branches vind je een greep uit de opdrachtgevers van Marketing Accent in de verschillende branches. Opdrachten variëren hierbij van complete positionerings- en contentmarketing trajecten tot allerlei hands-on workshops, trainingen en presentaties op het gebied van marketing en communicatie.

Referenties Marketing Accent

Op de pagina referenties hebben uiteenlopende opdrachtgevers aangegeven wat ze van onze samenwerking vinden of gevonden hebben.

Wil je meer weten over de bedrijven die ik help en of er ook een mogelijke match is tussen Marketing Accent en jouw bedrijf?

Neem vrijblijvend eens contact met me op, een belletje is zo gepleegd toch?

 

Direct contact

Bel 06 25 481 882

Mis geen updates!

Kennisleiderschap om met je bedrijf te schitteren

Laat dankzij kennisleiderschap je bedrijf schitteren   Kennisleiderschap (of de Engelse marketingterm ‘thought leadership’) komt er op neer dat je jouw klant met jouw expertise een vernieuwende kijk geeft op zijn of haar problemen en worstelingen. De kern van kennisleiderschap is namelijk het bieden van een  op relevante thema’s en dit concreet uitdragen in wat …

Marketingkansen pakken door op trends in te spelen

BedrijfsDNA; wat is het en wat brengt het?

meer blogs

Contentmissie in b2b formuleren

Heb je nog geen volledige contentstragtegie uitgewerkt, maar wil je toch graag werken vanuit een bepaalde basis? Formuleer dan als houvast de contentmissie van je bedrijf. Deze bestaat uit 3 onderdelen.

Toegevoegde waarde in b2b

Achterliggend verlangen van b2b klanten

meer inspiratie
Volg mijn updates Logo Marketing Accent
sluiten