Klanten

Klanten Marketing Accent

Met Marketing Accent help ik business-to-business klanten met hun marketing- en communicatieactiviteiten. Vooral in het technisch georiënteerd mkb voel ik me thuis. Denk aan opdrachtgevers in branches als de maakindustrie, de toelevering aan de bouw, de installatiebranche, de houtbranche en bijvoorbeeld de metaalbranche.

De typische passie, technische gedrevenheid, maar ook de nuchterheid en bescheidenheid die je vaak in dit soort bedrijven en branches vindt, spreken mij erg aan en passen bij mij en mijn manier van werken. Vaak zijn dit geen marketing gedreven bedrijven en is commercie in zijn geheel soms zelfs nog een ondergeschoven kindje.

Juist voor dit type klanten kan ik bovendien veel betekenen op het gebied van marketing en communicatie, dankzij mijn jarenlange kennis en ervaring. Ook maken diverse opdrachtgevers in het onderwijs en de zakelijke dienstverlening gebruik van mijn marketingondersteuning en marketingbegeleiding.

MKB-familiebedrijven als klanten 

Veel van mijn klanten zijn (groepen van) familiebedrijven in het MKB. Familiebedrijven denken vaak bij alles dat ze doen aan de volgende generatie en de goede omgang met mensen, medewerkers en relaties. Deze lange-termijn-insteek is intrinsiek gemotiveerd bij dit type bedrijven en vaak zien ze zelf niet eens hoe waardevol en bijzonder dit is.

Natuurlijk willen deze bedrijven ook gewoon winst maken. Maar wel om die ook weer in het bedrijf te stoppen, te innoveren, mensen op te leiden en zo de toekomst van het bedrijf veilig te stellen en succesvol te blijven. Ik heb hier veel respect voor, zij betekenen veel voor de B.V. Nederland.

Hoewel mijn opdrachtgevers zaken doen met bedrijven, houd ik daarbij ook altijd binnen de keten de eindgebruiker in het oog, bijvoorbeeld de gebruiker, bewoner of particulier. Want zonder hen is er uiteraard helemaal geen bestaansrecht.


Branches Marketing Accent 

Op de pagina branches vind je een greep uit de opdrachtgevers van Marketing Accent in de verschillende branches. Opdrachten variëren hierbij van complete positionerings- en contentmarketing trajecten tot allerlei hands-on workshops, trainingen en presentaties op het gebied van marketing en communicatie.

Referenties Marketing Accent

Op de pagina referenties hebben uiteenlopende opdrachtgevers aangegeven wat ze van onze samenwerking vinden of gevonden hebben.

Wil je meer weten over de bedrijven die ik help en of er ook een mogelijke match is tussen Marketing Accent en jouw bedrijf?

Neem vrijblijvend eens contact met me op, een belletje is zo gepleegd toch?

 

Direct contact

Bel 06 25 481 882

Mis geen updates!

Positioneren in de maakindustrie

Je hebt de focus op het produceren van je producten. Logisch, maar hoe onderscheid je jezelf als producent van die anderen? Dat doe je door slim te positioneren. Of, zoals Jos Burgers al eens zei: “Door jouw specifieke plekje in het weiland op te eisen en bekend te maken.” Je kunt hiervoor 5 stappen volgen. …

Duurzame content met een ‘always on’ contentstrategie

Hoe je via kennisleiderschap je productiebedrijf laat groeien

meer blogs

Waar draait het om in business-to-business marketing?

Eerst een definitie van business-to-business marketing: “B2B-marketing (business-to-business-marketing) is het proces van het promoten en verkopen van producten of diensten tussen twee bedrijven. Het houdt in dat relaties met andere bedrijven worden opgebouwd en onderhouden om omzet te genereren, groei te stimuleren en waarde te creëren. B2B-marketing omvat doorgaans langere verkoopcycli, grotere transacties en complexere …

Contentmissie in b2b formuleren

Toegevoegde waarde in b2b

meer inspiratie
Volg mijn updates Logo Marketing Accent
sluiten