Klanten

Klanten Marketing Accent

Met Marketing Accent help ik business-to-business klanten met hun marketing- en communicatieactiviteiten. Vooral in het technisch georiënteerd mkb voel ik me thuis. Denk aan opdrachtgevers in branches als de maakindustrie, de toelevering aan de bouw, de installatiebranche, de houtbranche en bijvoorbeeld de metaalbranche.

De typische passie, technische gedrevenheid, maar ook de nuchterheid en bescheidenheid die je vaak in dit soort bedrijven en branches vindt, spreken mij erg aan en passen bij mij en mijn manier van werken. Vaak zijn dit geen marketing gedreven bedrijven en is commercie in zijn geheel soms zelfs nog een ondergeschoven kindje.

Juist voor dit type klanten kan ik bovendien veel betekenen op het gebied van marketing en communicatie, dankzij mijn jarenlange kennis en ervaring. Ook maken diverse opdrachtgevers in het onderwijs en de zakelijke dienstverlening gebruik van mijn marketingondersteuning en marketingbegeleiding.

MKB-familiebedrijven als klanten 

Veel van mijn klanten zijn familiebedrijven in het MKB. Familiebedrijven denken vaak bij alles dat ze doen aan de volgende generatie en de goede omgang met mensen, medewerkers en relaties. Deze lange-termijn-insteek is intrinsiek gemotiveerd bij dit type bedrijven en vaak zien ze zelf niet eens hoe waardevol en bijzonder dit is.

Natuurlijk willen deze bedrijven ook gewoon winst maken. Maar wel om die ook weer in het bedrijf te stoppen, te innoveren, mensen op te leiden en zo de toekomst van het bedrijf veilig te stellen en succesvol te blijven. Ik heb hier veel respect voor, zij betekenen veel voor de B.V. Nederland.

Hoewel mijn opdrachtgevers zaken doen met bedrijven, houd ik daarbij ook altijd binnen de keten de eindgebruiker in het oog, bijvoorbeeld de gebruiker, bewoner of particulier. Want zonder hen is er uiteraard helemaal geen bestaansrecht.


Branches Marketing Accent 

Op de pagina branches vind je een greep uit de opdrachtgevers van Marketing Accent in de verschillende branches. Opdrachten variëren hierbij van complete positionerings- en contentmarketing trajecten tot allerlei hands-on workshops, trainingen en presentaties op het gebied van marketing en communicatie.

Referenties Marketing Accent

Op de pagina referenties hebben uiteenlopende opdrachtgevers aangegeven wat ze van onze samenwerking vinden of gevonden hebben.

Wil je meer weten over de bedrijven die ik help en of er ook een mogelijke match is tussen Marketing Accent en jouw bedrijf?

Neem vrijblijvend eens contact met me op, een belletje is zo gepleegd toch?

 

Direct contact

Bel 06 25 481 882

Mis geen updates!

Strategische basis voor b2b contentmarketing

Strategische basis voor b2b contentmarketing; wat heb je nodig? En waarom heb je die strategische basis voor b2b contentmarketing eigenlijk nodig? Dankzij business-to-business contentmarketing kun je waarde toevoegen voor je ideale klanten door je kennis te delen en zo bewijsvoering van je expertise te leveren. In de praktijk starten mensen nog te vaak met contentmarketing …

What’s in it for me?

Bescheidenheid siert, maar sla er niet in door

meer blogs

De houten eeuw – special waaraan ik mocht bijdragen

Bijdrage Marketing Accent aan Magazine De houten eeuw ‘De houten eeuw’. Een prachtige special uitgebracht door Kozijnen van HOUT100%. Een echt bewaarexemplaar voor uiteenlopende partijen in de bouwketen, waarin diverse prominenten hun visie op duurzaam bouwen en het bouwen met hout geven. Je kunt een volledige digitale versie van het magazine downloaden. Ik mocht in …

Contentinspiratie

social proof

meer inspiratie
Volg mijn updates Logo Marketing Accent
sluiten