Diensten

Dienstverlening Marlene Dekkers – Marketing Accent

Online b2b marketing

b2b marketingadvies Marketing Accent

 

Meer rendement behalen met online marketing

Je weet dat jij en het bedrijf stappen moeten zetten op het gebied van business-to-business (b2b) marketing en online marketing. Het bedrijfsverhaal voor eens en altijd helder krijgen. Vanaf nu beter inspelen op de behoeften van jullie klanten. Die online marketing mogelijkheden nu eens echt commercieel benutten.

Je weet dat een betere online aanwezigheid en vindbaarheid meer rendement brengt. Je wilt dat collega’s de kansen van content marketing en zakelijke social media volop grijpen. Misschien weet je wel wat je met b2b marketing wilt bereiken, maar weet je niet goed hoe te beginnen. Je zoekt bijvoorbeeld (begeleiding bij) een gestructureerd plan van aanpak. Laagdrempelig, stapsgewijs, met voldoende intern draagvlak tijdens de uitvoering. Of je wilt een ‘medestrijder’ en sparringpartner om de rest van het bedrijf te overtuigen. Of het team trainen om enthousiast kennis en content te gaan delen.

b2b marketingstrategie Marketing Accent

Je rechterhand voor b2b marketing activiteiten

Als je die marketingkoe nu eens echt goed bij de horens wilt vatten. Als je niet langer die roepende in die marketingwoestijn wilt zijn. Als je om welke reden dan ook op zoek bent naar nuchter en effectief b2b marketingadvies. Praktische begeleiding en ondersteuning zoekt bij die nieuwe en spannende online marketing stappen. Directie of management wilt overtuigen, of juist als leider je medewerkers mee wilt krijgen en trainen. Het bedrijf is nu klaar om naast de b2c markt ook de b2b markt te gaan bewerken. Of je zoekt snel een effectieve workshop LinkedIn, bloggen of vloggen… In al die gevallen kan ik je helpen.

Van strategie tot en met ondersteuning tijdens de uitvoering, begeleid ik mkb-bedrijven, ondernemers en marketeers tijdens diverse (online) marketingactiviteiten. Of dat nu een traject betreft of juist losse activiteiten. Soms samen met gespecialiseerde partners. Maar altijd met mij als je gids tijdens (etappes van) de marketingreis die je als bedrijf aflegt.

 

b2b marketing diensten Marketing Accent

Dienstverlening online b2b marketing

De vorm en inhoud van mijn dienstverlening online marketing is volledig afhankelijk van de behoefte die jij hebt en de situatie en fase waarin het bedrijf zich bevindt. Van een overtuigende presentatie voor directie waarom verandering noodzakelijk is tot een strategische sparringsessie over online en offline b2b marketing. Van een compleet stapsgewijs online marketing traject tot een praktisch contentmarketingplan en het trainen van de medewerkers op het gebied van social media. Niet voor niets je rechterhand voor b2b marketing activiteiten.

Heb je behoefte aan mijn ondersteuning op deze vlakken, bel me dan gerust:

  • Bestaansrecht en verdienmodellen: nieuwe marketing, verandernoodzaak, kansen pakken, bedreigingen afwenden
  • Positioneringsvraagstukken: DNA, bedrijfsidentiteit en -verhaal, klantkennis, klantbelofte
  • Online marketing: (begeleiding bij) marketingplannen en -trajecten, zoekmachinemarketing, SEO, SEA
  • Smarketing: samensmelting sales & marketing, sales innovatie, training medewerkers
  • Contentmarketing: thought leadership (kennisleiderschap), persona’s, klantreizen, contentstrategie, tips & tricks
  • Zakelijke social media: advies, workshops, updates, tips & tricks
  • Ambassadeurschap: employee advocacy, online werving medewerkers, personal branding
  • Tekstschrijven en bloginterviews: vanuit DNA, aantrekkelijk voor lezers, vindbaar voor zoekmachines

 

Marlene Dekkers - Marketing Accent

Samenwerken met Marlene Dekkers

Samen verleggen we het marketing accent voor meer rendement. Ik help je de klantbelofte van het bedrijf op het juiste moment, op de juiste plaats, in de juiste vorm aan de juiste persoon te doen. Om zo winstgevende klantrelaties te realiseren. Rekening houdend met het kennisniveau en het draagvlak in het bedrijf. Mijn jarenlange b2b marketingervaring ligt vooral bij mkb-bedrijven in de maakindustrie, toelevering aan de bouw, installatiebranche, zakelijke dienstverlening en het onderwijs.

Bel me vrijblijvend als je een marketingvraagstuk hebt.

Dan kijken we samen of ik iets voor je kan betekenen!

 

Direct contact

Bel 06 25 481 882

Mis geen updates!

Positioneren in de maakindustrie

Je hebt de focus op het produceren van je producten. Logisch, maar hoe onderscheid je jezelf als producent van die anderen? Dat doe je door slim te positioneren. Of, zoals Jos Burgers al eens zei: “Door jouw specifieke plekje in het weiland op te eisen en bekend te maken.” Je kunt hiervoor 5 stappen volgen. …

Duurzame content met een ‘always on’ contentstrategie

Hoe je via kennisleiderschap je productiebedrijf laat groeien

meer blogs

Waar draait het om in business-to-business marketing?

Eerst een definitie van business-to-business marketing: “B2B-marketing (business-to-business-marketing) is het proces van het promoten en verkopen van producten of diensten tussen twee bedrijven. Het houdt in dat relaties met andere bedrijven worden opgebouwd en onderhouden om omzet te genereren, groei te stimuleren en waarde te creëren. B2B-marketing omvat doorgaans langere verkoopcycli, grotere transacties en complexere …

Contentmissie in b2b formuleren

Toegevoegde waarde in b2b

meer inspiratie
Volg mijn updates Logo Marketing Accent
sluiten