Workshop B2B Contentmarketing

Workshop b2b contentmarketing

workshop b2b contentmarketing - Marketing Accent

Om als expert op jouw vakgebied bekend te staan moet je online kennis delen. Dat doe je gestructureerd door op het juiste moment de juiste boodschap onder de aandacht te brengen bij de juiste klanten. dat leer je tijdens de workshop b2b contentmarketing.

Leer alles over het opzetten van een praktische en slimme business-to-business contentmarketingstrategie zodat je gestructureerd bouwt aan je online expertpositie, je zichtbaarheid en vindbaarheid vergroot en je online doelen bereikt.

Voor wie is de Workshop Contentmarketing?

Voor marketeers, marketingteams en ondernemers die stapsgewijs, gestructureerd en slim kennis, ervaring en expertise willen delen om online doelen te bereiken.

 

Wat levert de Workshop op?

Na het volgen van de Workshop Contentmarketing ken je de essentiële stappen om te komen tot een goede contentmarketingstrategie. Tijdens de workshop is er gelegenheid om per stap een goed en praktisch begin te maken voor jezelf.

 

Inhoud van de Workshop Business-to-business Contentmarketing

– hoe, wat en waarom contentmarketing in b2b

– stappenplan contentstrategie

– doelen, KPI’s

– doelgroepen, persona’s, klantreizen

– kennisleiderschap, thema’s, pijlers

– distributiekanalen

– contentkalender

– inspirerende praktijkvoorbeelden

 

Mijn unieke aanpak

De workshop contentmarketing maak ik altijd op maat, waarbij ik voorbeelden gebruik uit voor jou en/of jouw team vergelijkbare branches. Dit brengt veel herkenbaarheid en inspiratie om vandaag nog enthousiast aan de slag te gaan met het opzetten van een succesvolle contentstrategie. Het stappenplan dat behandelt wordt tijdens de workshop is na de workshop beschikbaar als naslagwerk. Dankzij mijn nuchtere en laagdrempelige manier van trainen is de workshop voor iedereen goed te volgen.

 

Praktische informatie

De workshop duurt ca. 3,5 uur en verzorg ik in-company of desgewenst via een digitale bijeenkomst. Het maximaal aantal deelnemers is 15 personen om zoveel mogelijk interactie te garanderen.

 

Interesse in mijn Workshop B2B Contentmarketing?

Voor meer informatie en voor deelname van je team aan mijn workshop mail me op marlene@marketingaccent.nl of bel me 06 – 25 48 18 82

 

Alle Workshops

Direct contact

Bel 06 25 481 882

Mis geen updates!

Duurzame content met een ‘always on’ contentstrategie

Een slimme ‘always on’ contentstrategie met behulp van duurzame content In business-to-business is een ‘always on’ contentstrategie een slimme aanpak voor de lange termijn. Veel marketingverantwoordelijken benaderen contentmarketing echter met dezelfde mentaliteit als bij het voeren van een reclamecampagne. Ze ontwikkelen een paar stukken inhoud, rollen die uit en wachten dan op de resultaten. Toch …

Hoe je via kennisleiderschap je productiebedrijf laat groeien

Kennisleiderschap om met je bedrijf te schitteren

meer blogs

Contentmissie in b2b formuleren

Heb je nog geen volledige contentstragtegie uitgewerkt, maar wil je toch graag werken vanuit een bepaalde basis? Formuleer dan als houvast de contentmissie van je bedrijf. Deze bestaat uit 3 onderdelen.

Toegevoegde waarde in b2b

Achterliggend verlangen van b2b klanten

meer inspiratie
Volg mijn updates Logo Marketing Accent
sluiten