plannen

Onderscheid zit in passie en intenties. Trek zo klanten aan die hetzelfde geloven, met dezelfde waarden. Dat is nodig voor vertrouwen. Voor het gunnen van de opdracht, juist aan jullie. 

Als je je ervan bewust bent hoe je doet wat je doet, dan krijg je ambassadeurs voor jullie merk en bedrijf.

Samen bepalen we hoe we het gevoel van jullie klant aanspreken. Want dat is nodig voor merkbeleving, merkvoorkeur en loyaliteit. Voor trouwe fans.

Het accent verleg ik naar de belevingswereld van jullie klant.

De essentie van jullie bedrijf vertaal ik naar een concrete aanpak; de manier waarop geformuleerde doelen behaald worden. En wanneer. Nuchter. Met altijd jullie klant als uitgangspunt.

In de vorm van (online) concepten en middelen. Via de juiste kanalen. Volgens planning.

Van content marketing tot (personal) branding en storytelling. Uiteraard in combinatie met jullie succesvolle bestaande (offline) kanalen.

Ook via een on- en offline marketing strategie & tactiek jullie manier vinden om trouwe fans te winnen of meer weten over de juiste kanalen en middelen voor jullie bedrijf?

Bel me. 06 25 481 882.

Direct contact

Bel 06 25 481 882

Mis geen updates!

* = verplicht veld

Visuele B2B contentmarketing

Visuele contentmarketing in B2B Heb jij visuele contentmarketing al overwogen voor jullie B2B-bedrijf? In B2B marketing gaat de meeste aandacht nog altijd uit naar content in de vorm van tekst. Groot voordeel van tekstuele content is natuurlijk dat Google (de leidende zoekmachine in Nederland) dit nog altijd beter kan ‘indexeren’ dan afbeeldingen en video en …

Hoe pas je community marketing toe in B2B?

Krachtige verleiders, hoe pas jij ze toe in B2B marketing?

meer blogs

Korte video’s volop B2B marketingprikkels

Wekelijks post ik een korte video op LinkedIn. Daarin probeer ik je te prikkelen rondom B2B marketing. Ben je benieuwd? Stuur me dan via LinkedIn zeker een uitnodiging om te linken: https://nl.linkedin.com/in/marlenedekkers en mis geen prikkel meer! Hieronder een paar voorbeelden van B2B Marketing Prikkels: Zorg wel even dat je ingelogd bent bij LinkedIn om ze rechtstreeks …

Vlog B2B content marketing

Workshops online marketing B2B

meer inspiratie
Volg mijn updates Logo Marketing Accent
* = verplicht veld
sluiten