plannen

Onderscheid zit in passie en intenties. Trek zo klanten aan die hetzelfde geloven, met dezelfde waarden. Dat is nodig voor vertrouwen. Voor het gunnen van de opdracht, juist aan jullie. 

Als je je ervan bewust bent hoe je doet wat je doet, dan krijg je ambassadeurs voor jullie merk en bedrijf.

Samen bepalen we hoe we het gevoel van jullie klant aanspreken. Want dat is nodig voor merkbeleving, merkvoorkeur en loyaliteit. Voor trouwe fans.

Het accent verleg ik naar de belevingswereld van jullie klant.

De essentie van jullie bedrijf vertaal ik naar een concrete aanpak; de manier waarop geformuleerde doelen behaald worden. En wanneer. Nuchter. Met altijd jullie klant als uitgangspunt.

In de vorm van (online) concepten en middelen. Via de juiste kanalen. Volgens planning.

Van content marketing tot (personal) branding en storytelling. Uiteraard in combinatie met jullie succesvolle bestaande (offline) kanalen.

Ook via een on- en offline marketing strategie & tactiek jullie manier vinden om trouwe fans te winnen of meer weten over de juiste kanalen en middelen voor jullie bedrijf?

Bel me. 06 25 481 882.

Direct contact

Bel 06 25 481 882

Mis geen updates!

* = verplicht veld

Hoe pas je community marketing toe in B2B?

B2B Community marketing   Community marketing in B2B? In traditionele B2B branches wordt nog vaak en vooral sec geredeneerd vanuit vraag en aanbod als het gaat over online en offline marketing en communicatie. Het traditionele gedrag dat op vakbeurzen wordt vertoond bijvoorbeeld, wordt nog steeds min of meer ‘doorvertaald’ naar online kanalen. Van vraag en …

Krachtige verleiders, hoe pas jij ze toe in B2B marketing?

In technische B2B en wil je een onweerstaanbare gunfactor?

meer blogs

Vlog B2B content marketing

Vlog B2B content marketing Enthousiast begonnen met B2B content marketing, maar is de inspiratie op? Loopt je content kalender steeds verder leeg? “We hebben niks nieuws te melden…”, dat moet wel het meest gehoorde argument zijn, zodra ik mijn klanten spreek over de continuïteit in hun online zichtbaarheid en vindbaarheid. En het valt ook niet …

Workshops online marketing B2B

Nieuwe website sales-innovatie.nl

meer inspiratie
Volg mijn updates Logo Marketing Accent
* = verplicht veld
sluiten