Spreker

picto-MA-spreker1

Omdat nieuwe en online marketing voor B2B mijn grote passie is, ben ik er ook veel mee bezig.

Ik volg opleidingen, praat er veel over met vakgenoten, blog erover en ik pas het in de dagelijkse praktijk voor diverse bedrijven toe.

spreker

Ik word regelmatig gevraagd om presentaties, colleges en workshops te geven.

Dat gaat over actuele marketingonderwerpen zoals:

– vernieuwing in marketing
– hoe begin je nou goed met online marketing?
– het schrijven van een digital marketing strategie
– de onderscheidende passie (waarom-hoe-wat) van bedrijven
– inbound marketing
– kennisleiderschap (thought leadership)
– social media
– jezelf online op de kaart zetten (personal branding)

Onder events vind je een greep uit de momenten waarop ik mijn kennis deel.

Heb jij behoefte aan een presentatie, college of workshop over nieuwe marketing voor jouw bedrijf of event?

Bel me en we bespreken de mogelijkheden.

06 25 481 882

Direct contact

Bel 06 25 481 882

Mis geen updates!

* = verplicht veld

Krachtige verleiders, hoe pas jij ze toe in B2B marketing?

Krachtige verleiders in B2B marketing Dankzij breinonderzoek en toepassing van neuromarketing ontleden we de werking van ons brein steeds beter en ontdekken we steeds meer over welk (koop)gedrag we vertonen en vooral ook waarom we dat doen. Hierdoor wordt het eenvoudiger om krachtige verleiders toe te passen in B2B marketing. Marketing is verleiding Onlangs las …

In technische B2B en wil je een onweerstaanbare gunfactor?

Wat we kunnen leren van Million Dollar Listing New York

meer blogs

Workshops online marketing B2B

Workshops online marketing B2B Praktische zakelijke workshops om direct aan de slag te gaan met een betere online zichtbaarheid en vindbaarheid. Online plannen maken voor mijn klanten vind ik prachtig, deze plannen vervolgens in de kast zien verdwijnen en verstoffen niet natuurlijk. De behoefte aan praktische hulp bij de uitvoering van online marketingactiviteiten blijkt erg …

Nieuwe website sales-innovatie.nl

Referenties Marketing Accent

meer inspiratie
Volg mijn updates Logo Marketing Accent
* = verplicht veld
sluiten