Spreker

picto-MA-spreker1

Omdat nieuwe en online marketing voor B2B mijn grote passie is, ben ik er ook veel mee bezig.

Ik volg opleidingen, praat er veel over met vakgenoten, blog erover en ik pas het in de dagelijkse praktijk voor diverse bedrijven toe.

spreker

Ik word regelmatig gevraagd om presentaties, colleges en workshops te geven.

Dat gaat over actuele marketingonderwerpen zoals:

– vernieuwing in marketing
– hoe begin je nou goed met online marketing?
– het schrijven van een digital marketing strategie
– de onderscheidende passie (waarom-hoe-wat) van bedrijven
– inbound marketing
– kennisleiderschap (thought leadership)
– social media
– jezelf online op de kaart zetten (personal branding)

Onder events vind je een greep uit de momenten waarop ik mijn kennis deel.

Heb jij behoefte aan een presentatie, college of workshop over nieuwe marketing voor jouw bedrijf of event?

Bel me en we bespreken de mogelijkheden.

06 25 481 882

Direct contact

Bel 06 25 481 882

Mis geen updates!

* = verplicht veld

Visuele B2B contentmarketing

Visuele contentmarketing in B2B Heb jij visuele contentmarketing al overwogen voor jullie B2B-bedrijf? In B2B marketing gaat de meeste aandacht nog altijd uit naar content in de vorm van tekst. Groot voordeel van tekstuele content is natuurlijk dat Google (de leidende zoekmachine in Nederland) dit nog altijd beter kan ‘indexeren’ dan afbeeldingen en video en …

Hoe pas je community marketing toe in B2B?

Krachtige verleiders, hoe pas jij ze toe in B2B marketing?

meer blogs

Korte video’s volop B2B marketingprikkels

Wekelijks post ik een korte video op LinkedIn. Daarin probeer ik je te prikkelen rondom B2B marketing. Ben je benieuwd? Stuur me dan via LinkedIn zeker een uitnodiging om te linken: https://nl.linkedin.com/in/marlenedekkers en mis geen prikkel meer! Hieronder een paar voorbeelden van B2B Marketing Prikkels: Zorg wel even dat je ingelogd bent bij LinkedIn om ze rechtstreeks …

Vlog B2B content marketing

Workshops online marketing B2B

meer inspiratie
Volg mijn updates Logo Marketing Accent
* = verplicht veld
sluiten