Spreker

picto-MA-spreker1

Omdat nieuwe en online marketing voor B2B mijn grote passie is, ben ik er ook veel mee bezig.

Ik volg opleidingen, praat er veel over met vakgenoten, blog erover en ik pas het in de dagelijkse praktijk voor diverse bedrijven toe.

spreker

Ik word regelmatig gevraagd om presentaties, colleges en workshops te geven.

Dat gaat over actuele marketingonderwerpen zoals:

– vernieuwing in marketing
– hoe begin je nou goed met online marketing?
– het schrijven van een digital marketing strategie
– de onderscheidende passie (waarom-hoe-wat) van bedrijven
– inbound marketing
– kennisleiderschap (thought leadership)
– social media
– jezelf online op de kaart zetten (personal branding)

Onder events vind je een greep uit de momenten waarop ik mijn kennis deel.

Heb jij behoefte aan een presentatie, college of workshop over nieuwe marketing voor jouw bedrijf of event?

Bel me en we bespreken de mogelijkheden.

06 25 481 882

Direct contact

Bel 06 25 481 882

Mis geen updates!

* = verplicht veld

Hoe pas je community marketing toe in B2B?

B2B Community marketing   Community marketing in B2B? In traditionele B2B branches wordt nog vaak en vooral sec geredeneerd vanuit vraag en aanbod als het gaat over online en offline marketing en communicatie. Het traditionele gedrag dat op vakbeurzen wordt vertoond bijvoorbeeld, wordt nog steeds min of meer ‘doorvertaald’ naar online kanalen. Van vraag en …

Krachtige verleiders, hoe pas jij ze toe in B2B marketing?

In technische B2B en wil je een onweerstaanbare gunfactor?

meer blogs

Vlog B2B content marketing

Vlog B2B content marketing Enthousiast begonnen met B2B content marketing, maar is de inspiratie op? Loopt je content kalender steeds verder leeg? “We hebben niks nieuws te melden…”, dat moet wel het meest gehoorde argument zijn, zodra ik mijn klanten spreek over de continuïteit in hun online zichtbaarheid en vindbaarheid. En het valt ook niet …

Workshops online marketing B2B

Nieuwe website sales-innovatie.nl

meer inspiratie
Volg mijn updates Logo Marketing Accent
* = verplicht veld
sluiten