Workshop Menukaart naar jouw droomklant

Hoe je overtuigend op het juiste moment bij de juiste klant aan tafel komt

Tijdens deze praktische, waardevolle workshop nemen Viola Markus van Optimaal Leadgeneratie en ik je mee op culinaire reis rechtstreeks naar de gesprekstafel van je droomklant. In vier gangen leer en ervaar je wat er in je koffer moet zitten als het gaat over beleving, marketing en sales.

Aan de orde komen:

  • Je positie
  • Je droomklant
  • De reis
  • Het onderscheid
  • De boodschap
  • Een toetje!

Deze interactieve workshop wordt gegeven bij I-Team Global. De nodige theorie, tips en tricks komen voorbij, maar je wordt vooral zelf aan het (denk)werk gezet. Je gaat naar huis met een koffer vol inspiratie. En dat niet alleen, je hebt namelijk ook je optimale menukaart samengesteld om bij jouw ideale klant aan tafel te komen.

Workshop Viola Markus en Marlene Dekkers

Direct contact

Bel 06 25 481 882

Mis geen updates!

Hoe je via kennisleiderschap je productiebedrijf laat groeien

Kennisleiderschap in de maakindustrie. Bouwen aan kennisleiderschap is een slimme manier om je productiebedrijf te laten groeien. Kennisleiderschap is de term die ik gebruik, in business-to-business marketing heet dit officieel ‘thought leadership’. Kennisleiderschap is het aanreiken van originele en innovatieve ideeën die verandering of vooruitgang binnen je industrie aanjagen. Kennisleiderschap kan op verschillende manieren geuit …

Kennisleiderschap om met je bedrijf te schitteren

Marketingkansen pakken door op trends in te spelen

meer blogs

Contentmissie in b2b formuleren

Heb je nog geen volledige contentstragtegie uitgewerkt, maar wil je toch graag werken vanuit een bepaalde basis? Formuleer dan als houvast de contentmissie van je bedrijf. Deze bestaat uit 3 onderdelen.

Toegevoegde waarde in b2b

Achterliggend verlangen van b2b klanten

meer inspiratie
Volg mijn updates Logo Marketing Accent
sluiten