Privacy

Privacy Policy

De Marketing Accent-website is eigendom van Marketing Accent

Koppelingen naar websites die niet van Marketing Accent zijn

De Marketing Accent – websites kunnen koppelingen bevatten naar websites van derden die dienen voor uw gemak en ter informatie. Als u deze koppelingen volgt, verlaat u de website van Marketing Accent. Marketing Accent heeft geen zeggenschap over die sites noch over hun privacymaatregelen, die kunnen afwijken van het beleid en de maatregelen van Marketing Accent. Wij ondersteunen websites van derden en doen hierover geen uitspraken. De persoonsgegevens die u verstrekt aan derden, vallen niet onder het privacy beleid van Marketing Accent. We raden u aan het privacy beleid van andere bedrijven te lezen voordat u persoonsgegevens verstrekt. Bepaalde bedrijven kunnen hun persoonlijke gegevens bekendmaken aan Marketing Accent. Deze gedeelde gegevens vallen onder het privacybeleid van het andere bedrijf.

Pagina’s opvragen

Welke informatie Marketing Accent van u verzamelt, hangt af van hetgeen u doet wanneer u onze website bezoekt. Via de site van Marketing Accent worden geen persoonsgegevens verzameld, tenzij u ervoor kiest deze informatie te verschaffen.

Persoonsgegevens

Onder persoonsgegevens worden verstaan gegevens die herleidbaar zijns tot een “geidentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon”. Dat betekent dat de naam van een persoon op wie de gegevens betrekking hebben bekend is, dan wel dat die persoon kan worden achterhaald. Voorbeelden van persoonsgegevens zijn een naam van een persoon of een huisadres, maar ook een e-mailadres kan een persoonsgegeven zijn.

Versturen van persoonsgegevens

Indien u per e-mail of via webformulieren persoonsgegevens aan Marketing Accent verstrekt, worden deze slechts verzameld en gebruikt voor het doel waarvoor u ze achterlaat. Met het verschaffen van uw persoonsgegevens geeft u toestemming voor de verwerking van die gegevens. Na gebruik worden uw persoonsgegevens vernietigd. Uw persoonsgegevens kunnen echter wel worden gebruikt voor opsporing, als via de website strafbare feiten worden gepleegd of strafbare uitlatingen worden gedaan.

De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)

Bij het gebruik van persoonsgegevens op deze website wordt de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) gevolgd. De Wbp helpt de privacy van burgers te beschermen. Ook persoonsgegevens die via internet worden verzameld, bewaard, gebruikt, of op enige andere vorm ter beschikking gesteld, met elkaar in verband gebracht, alsmede afgeschermd worden, vallen onder deze wet. Op grond van de Wbp dient, voordat persoonsgegevens worden gebruikt, de persoon daarvan op de hoogte te worden gesteld en dient ook het doel te worden meegedeeld waarvoor ze verzameld worden (artikel 33). Persoonsgegevens worden dus alleen gebruikt als dat uitdrukkelijk is meegedeeld. Uw gegevens kunnen echter wel worden gebruikt voor opsporing, als strafbare feiten worden gepleegd of strafbare uitlatingen worden gedaan en verdere uitzonderingen zoals genoemd in artikel 43 van de Wbp.

Direct contact

Bel 06 25 481 882

Mis geen updates!

* = verplicht veld

Visuele B2B contentmarketing

Visuele contentmarketing in B2B Heb jij visuele contentmarketing al overwogen voor jullie B2B-bedrijf? In B2B marketing gaat de meeste aandacht nog altijd uit naar content in de vorm van tekst. Groot voordeel van tekstuele content is natuurlijk dat Google (de leidende zoekmachine in Nederland) dit nog altijd beter kan ‘indexeren’ dan afbeeldingen en video en …

Hoe pas je community marketing toe in B2B?

Krachtige verleiders, hoe pas jij ze toe in B2B marketing?

meer blogs

Korte video’s volop B2B marketingprikkels

Wekelijks post ik een korte video op LinkedIn. Daarin probeer ik je te prikkelen rondom B2B marketing. Ben je benieuwd? Stuur me dan via LinkedIn zeker een uitnodiging om te linken: https://nl.linkedin.com/in/marlenedekkers en mis geen prikkel meer! Hieronder een paar voorbeelden van B2B Marketing Prikkels: Zorg wel even dat je ingelogd bent bij LinkedIn om ze rechtstreeks …

Vlog B2B content marketing

Workshops online marketing B2B

meer inspiratie
Volg mijn updates Logo Marketing Accent
* = verplicht veld
sluiten