Duurzame Bouwvrouw Award 2014

Tot en met 22 september 2014 kan iedereen stemmen op een genomineerde powervrouw in de bouw, die duurzaamheid succesvol op de kaart zet.  

reacties Twitter

Op 17 april a.s. onthulde de jury, o.a. met Jacqueline Cramer en Marjet Rutten, de genomineerden voor de Duurzame Bouwvrouw Award 2014. 

Tijdens dit nominatie event in Zaltbommel mocht ik de aanwezigen inspireren hoe je met behulp van personal branding jezelf online duurzaam op de kaart kunt zetten. Ik kreeg hierover leuke reacties via Twitter en LinkedIn (klik op afbeelding voor een vergroting)

Tot 22 september a.s. kan iedereen die dat wil stemmen  op de 10 genomineerden. Tijdens de beurs Ecobouw (23-25 september 2014) wordt de winnares van de Duurzame Bouwvrouw award 2014 bekend gemaakt.

Een duurzame bouwvrouw leidt de business op verantwoorde wijze naar economisch rendement. Zij vindt daarbij de juiste balans tussen people, planet en profit in de praktijk. Daarnaast combineert zij dit succesvol met haar vrouwelijkheid. En inspireert daardoor andere vrouwen. 

Direct contact

Bel 06 25 481 882

Mis geen updates!

Duurzame content met een ‘always on’ contentstrategie

Een slimme ‘always on’ contentstrategie met behulp van duurzame content In business-to-business is een ‘always on’ contentstrategie een slimme aanpak voor de lange termijn. Veel marketingverantwoordelijken benaderen contentmarketing echter met dezelfde mentaliteit als bij het voeren van een reclamecampagne. Ze ontwikkelen een paar stukken inhoud, rollen die uit en wachten dan op de resultaten. Toch …

Hoe je via kennisleiderschap je productiebedrijf laat groeien

Kennisleiderschap om met je bedrijf te schitteren

meer blogs

Contentmissie in b2b formuleren

Heb je nog geen volledige contentstragtegie uitgewerkt, maar wil je toch graag werken vanuit een bepaalde basis? Formuleer dan als houvast de contentmissie van je bedrijf. Deze bestaat uit 3 onderdelen.

Toegevoegde waarde in b2b

Achterliggend verlangen van b2b klanten

meer inspiratie
Volg mijn updates Logo Marketing Accent
sluiten