Keynote spreker Next Marketing 2014

Keynote spreker Next Marketing 2014

Keynote spreker Marlene Dekkers Next Marketing 2014

Tijdens dit congres, dat 18 juni jl. plaatsvond in Veenendaal, georganiseerd door
 ICT Valley & One4Marketing vertelde ik als keynote spreker tijdens het plenaire programma over verandering in de wereld, wat dat betekent voor je klanten en de toepassing van je marketing. Bouwen aan online thought leadership vanuit je authentieke DNA, dat is het devies.

Ik heb genoten van alle spontane, positieve reacties na afloop.

Next Marketing 2014 is een inspirerend jaarlijks congres om kennis te delen met experts uit de marketing- en ICT branche. Het publiek bestond uit managers en leidinggevenden van ICT-bedrijven of bedrijven waar ICT een significante rol speelt.

 

Forumdiscussie Next Marketing 2014 inbound marketing Marlene Dekkers

 

Forumdiscussie Next Marketing 2014

Daarnaast nam ik deel aan de Forumdiscussie, onder leiding van Eline Stuivenwold,  in de Raadszaal van Gemeentehuis Veenendaal, met het onderwerp ‘inbound marketing‘. Andere deelnemers waren Edwin Vlems, Hessel van Tuinen en Martijn Buurman.

 

Direct contact

Bel 06 25 481 882

Mis geen updates!

Kennisleiderschap om met je bedrijf te schitteren

Laat dankzij kennisleiderschap je bedrijf schitteren   Kennisleiderschap (of de Engelse marketingterm ‘thought leadership’) komt er op neer dat je jouw klant met jouw expertise een vernieuwende kijk geeft op zijn of haar problemen en worstelingen. De kern van kennisleiderschap is namelijk het bieden van een  op relevante thema’s en dit concreet uitdragen in wat …

Marketingkansen pakken door op trends in te spelen

BedrijfsDNA; wat is het en wat brengt het?

meer blogs

Contentmissie in b2b formuleren

Heb je nog geen volledige contentstragtegie uitgewerkt, maar wil je toch graag werken vanuit een bepaalde basis? Formuleer dan als houvast de contentmissie van je bedrijf. Deze bestaat uit 3 onderdelen.

Toegevoegde waarde in b2b

Achterliggend verlangen van b2b klanten

meer inspiratie
Volg mijn updates Logo Marketing Accent
sluiten