Training Social Selling @ Verweij Houttechniek

“Ik heb Marlene leren kennen als freelance marketingspecialist voor de Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie en Centrum Hout. Hier heeft ze een belangrijke bijdrage geleverd aan het op de kaart zetten van hout in de bouw en specifiek houten kozijnen. Ze heeft visie en is strategisch sterk. Tegelijkertijd is ze daadkrachtig en pragmatisch wanneer nodig. Ook een goed geschreven blog draait ze haar hand niet voor om. Net als het geven van workshops.

Onlangs heeft ze bij Verweij Houttechniek een incompany training Social Selling verzorgd. Perfect op maat, interactief en met een goede balans tussen theorie en praktijk.

Oftewel: een veelzijdige marketeer, een kei in haar vak en bovenal een heel fijn en leuk mens om mee te werken.”

Tamara Verheugen, coördinator Marketing & communicatie bij Verweij Houttechniek

Verweij Houttechniek is dé slimme systeempartner voor de vastgoedonderhoudsbranche. Al meer dan 135 jaar maken zij houten ramen, deuren, (intrek)kozijnen en prefab producten op maat. Zij leveren een totaaloplossing. Vanaf advies en inmeten tot en met bewonerscommunicatie en montage. Alles onder één dak, vanuit één loket. Vanuit de hoofdvestiging in Woerden en een nevenvestiging in Drachten bedienen ze zakelijke klanten in heel Nederland.

 

Direct contact

Bel 06 25 481 882

Mis geen updates!

Marketingkansen pakken door op trends in te spelen

Marketingkansen pakken Met de terechte aandacht voor klimaatverandering en de toenemende urgentie om duurzame (bouw)oplossingen toe te passen, nemen de marketingkansen voor de houtbranche toe. Per slot van rekening werkt deze branche met natuurlijke materialen die de aarde niet uitputten. De vraag is, pak je deze marketing- en verkoopkansen zelf, of laat je het aan …

BedrijfsDNA; wat is het en wat brengt het?

Strategische basis voor b2b contentmarketing

meer blogs

Merkbelofte in b2b

De merkbelofte Welke belofte doe jij aan je potentiële klanten? Of heb je het vooral over je product of dienst?

Marketing Prikkels

De houten eeuw – special waaraan ik mocht bijdragen

meer inspiratie
Volg mijn updates Logo Marketing Accent
sluiten