Training Social Selling @ Verweij Houttechniek

“Ik heb Marlene leren kennen als freelance marketingspecialist voor de Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie en Centrum Hout. Hier heeft ze een belangrijke bijdrage geleverd aan het op de kaart zetten van hout in de bouw en specifiek houten kozijnen. Ze heeft visie en is strategisch sterk. Tegelijkertijd is ze daadkrachtig en pragmatisch wanneer nodig. Ook een goed geschreven blog draait ze haar hand niet voor om. Net als het geven van workshops.

Onlangs heeft ze bij Verweij Houttechniek een incompany training Social Selling verzorgd. Perfect op maat, interactief en met een goede balans tussen theorie en praktijk.

Oftewel: een veelzijdige marketeer, een kei in haar vak en bovenal een heel fijn en leuk mens om mee te werken.”

Tamara Verheugen, coördinator Marketing & communicatie bij Verweij Houttechniek

Verweij Houttechniek is dé slimme systeempartner voor de vastgoedonderhoudsbranche. Al meer dan 135 jaar maken zij houten ramen, deuren, (intrek)kozijnen en prefab producten op maat. Zij leveren een totaaloplossing. Vanaf advies en inmeten tot en met bewonerscommunicatie en montage. Alles onder één dak, vanuit één loket. Vanuit de hoofdvestiging in Woerden en een nevenvestiging in Drachten bedienen ze zakelijke klanten in heel Nederland.

 

Direct contact

Bel 06 25 481 882

Mis geen updates!

Positioneren in de maakindustrie

Je hebt de focus op het produceren van je producten. Logisch, maar hoe onderscheid je jezelf als producent van die anderen? Dat doe je door slim te positioneren. Of, zoals Jos Burgers al eens zei: “Door jouw specifieke plekje in het weiland op te eisen en bekend te maken.” Je kunt hiervoor 5 stappen volgen. …

Duurzame content met een ‘always on’ contentstrategie

Hoe je via kennisleiderschap je productiebedrijf laat groeien

meer blogs

Waar draait het om in business-to-business marketing?

Eerst een definitie van business-to-business marketing: “B2B-marketing (business-to-business-marketing) is het proces van het promoten en verkopen van producten of diensten tussen twee bedrijven. Het houdt in dat relaties met andere bedrijven worden opgebouwd en onderhouden om omzet te genereren, groei te stimuleren en waarde te creëren. B2B-marketing omvat doorgaans langere verkoopcycli, grotere transacties en complexere …

Contentmissie in b2b formuleren

Toegevoegde waarde in b2b

meer inspiratie
Volg mijn updates Logo Marketing Accent
sluiten