Training Social Selling @ Verweij Houttechniek

“Ik heb Marlene leren kennen als freelance marketingspecialist voor de Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie en Centrum Hout. Hier heeft ze een belangrijke bijdrage geleverd aan het op de kaart zetten van hout in de bouw en specifiek houten kozijnen. Ze heeft visie en is strategisch sterk. Tegelijkertijd is ze daadkrachtig en pragmatisch wanneer nodig. Ook een goed geschreven blog draait ze haar hand niet voor om. Net als het geven van workshops.

Onlangs heeft ze bij Verweij Houttechniek een incompany training Social Selling verzorgd. Perfect op maat, interactief en met een goede balans tussen theorie en praktijk.

Oftewel: een veelzijdige marketeer, een kei in haar vak en bovenal een heel fijn en leuk mens om mee te werken.”

Tamara Verheugen, coördinator Marketing & communicatie bij Verweij Houttechniek

Verweij Houttechniek is dé slimme systeempartner voor de vastgoedonderhoudsbranche. Al meer dan 135 jaar maken zij houten ramen, deuren, (intrek)kozijnen en prefab producten op maat. Zij leveren een totaaloplossing. Vanaf advies en inmeten tot en met bewonerscommunicatie en montage. Alles onder één dak, vanuit één loket. Vanuit de hoofdvestiging in Woerden en een nevenvestiging in Drachten bedienen ze zakelijke klanten in heel Nederland.

 

Direct contact

Bel 06 25 481 882

Mis geen updates!

Strategische basis voor b2b contentmarketing

Strategische basis voor b2b contentmarketing; wat heb je nodig? En waarom heb je die strategische basis voor b2b contentmarketing eigenlijk nodig? Dankzij business-to-business contentmarketing kun je waarde toevoegen voor je ideale klanten door je kennis te delen en zo bewijsvoering van je expertise te leveren. In de praktijk starten mensen nog te vaak met contentmarketing …

What’s in it for me?

Bescheidenheid siert, maar sla er niet in door

meer blogs

De houten eeuw – special waaraan ik mocht bijdragen

Bijdrage Marketing Accent aan Magazine De houten eeuw ‘De houten eeuw’. Een prachtige special uitgebracht door Kozijnen van HOUT100%. Een echt bewaarexemplaar voor uiteenlopende partijen in de bouwketen, waarin diverse prominenten hun visie op duurzaam bouwen en het bouwen met hout geven. Je kunt een volledige digitale versie van het magazine downloaden. Ik mocht in …

Contentinspiratie

social proof

meer inspiratie
Volg mijn updates Logo Marketing Accent
sluiten