Online marketingstrategie DOM Nederland

‘’Marlene wist haar accent op ons online marketingplan te leggen. Gedurende een aantal strategische sessies en trainingen online, hebben wij onze marketingstrategie herzien. Marlene bracht onze (Marketing & Sales team) gedachten bij elkaar en gaf ons structuur. Gezamenlijk schreven we een marketingplan met een duidelijke visie gericht op inbound marketing. Marlene gaf ons frisse ideeën en een andere kijk op onze marketing activiteiten. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk, ze is een echte B2B professional en zeer prettig in de omgang.

Marlene, bedankt voor de handvaten die je ons hebt gegeven!’’

Charlotte Panhuijzen, Marketing & Communicatie Manager bij DOM Nederland

DOM Nederland is expert in het ontwikkelen en verkopen van de hoogste kwaliteit sluittechniek en toegangscontrole oplossingen voor deuren. Het productassortiment varieert van standaard cilindersloten voor woningen tot en met de meest moderne digitale sluitsystemen voor grote gebouwen. Zij hebben een eigen assemblagefaciliteit en verkooporganisatie met een binnen- en buitendienst. In totaal werken er 35 mensen. DOM Nederland is onderdeel van DOM Security, dat werd opgericht door Henri Morel in Parijs. Zij zijn in heel Europa vertegenwoordigd met meer dan 20 verkoop- en servicekantoren en hebben meer dan 10 productielocaties.

 

Direct contact

Bel 06 25 481 882

Mis geen updates!

Marketingkansen pakken door op trends in te spelen

Marketingkansen pakken Met de terechte aandacht voor klimaatverandering en de toenemende urgentie om duurzame (bouw)oplossingen toe te passen, nemen de marketingkansen voor de houtbranche toe. Per slot van rekening werkt deze branche met natuurlijke materialen die de aarde niet uitputten. De vraag is, pak je deze marketing- en verkoopkansen zelf, of laat je het aan …

BedrijfsDNA; wat is het en wat brengt het?

Strategische basis voor b2b contentmarketing

meer blogs

Merkbelofte in b2b

De merkbelofte Welke belofte doe jij aan je potentiële klanten? Of heb je het vooral over je product of dienst?

Marketing Prikkels

De houten eeuw – special waaraan ik mocht bijdragen

meer inspiratie
Volg mijn updates Logo Marketing Accent
sluiten