Productintroductie Diderich Houtimport

Ik mocht Diderich Houtimport begeleiden bij de marktintroductie van een nieuw product op de Nederlandse markt; Timberstud.

Dit is een duurzaam alternatief in de markt voor metal stud. Ik heb marketingadvies gegeven rondom de introductiestrategie, inhoudelijke boodschap, huisstijl en middelen.

Tom Diderich: “Bedankt voor je hulp en visie met betrekking tot het op de Nederlandse markt brengen van Timberstud.”

 

 

“Bouwend Nederland is op zoek naar mogelijkheden om gebouwen en bouwplaatsen zo duurzaam mogelijk te maken. Met Timberstud hebben we een mooi product dat hieraan een prachtige bijdrage levert. Timberstud is een uiterst duurzaam product en heeft een bewezen lage CO2 uitstoot en het restafval is circulair. De profielen zijn snel te bevestigen, makkelijk te verplaatsen en eenvoudig te installeren door één persoon. Daarbij is het een kaarsrecht profiel dat bouwen stukken makkelijker maakt. En zo zijn er nog veel meer redenen om Timberstud (voor jou en ons milieu) te gebruiken.”

 

Referentie Timberstud - Marketing Accent

Referentie Timberstud Diderich Houtimport door Marketing Accent

 

 

Direct contact

Bel 06 25 481 882

Mis geen updates!

Positioneren in de maakindustrie

Je hebt de focus op het produceren van je producten. Logisch, maar hoe onderscheid je jezelf als producent van die anderen? Dat doe je door slim te positioneren. Of, zoals Jos Burgers al eens zei: “Door jouw specifieke plekje in het weiland op te eisen en bekend te maken.” Je kunt hiervoor 5 stappen volgen. …

Duurzame content met een ‘always on’ contentstrategie

Hoe je via kennisleiderschap je productiebedrijf laat groeien

meer blogs

Waar draait het om in business-to-business marketing?

Eerst een definitie van business-to-business marketing: “B2B-marketing (business-to-business-marketing) is het proces van het promoten en verkopen van producten of diensten tussen twee bedrijven. Het houdt in dat relaties met andere bedrijven worden opgebouwd en onderhouden om omzet te genereren, groei te stimuleren en waarde te creëren. B2B-marketing omvat doorgaans langere verkoopcycli, grotere transacties en complexere …

Contentmissie in b2b formuleren

Toegevoegde waarde in b2b

meer inspiratie
Volg mijn updates Logo Marketing Accent
sluiten