Interviews De houten eeuw

‘De houten eeuw’. Een prachtig bewaarexemplaar uitgebracht door Kozijnen van HOUT100% waarin ik diverse bijdragen mocht leveren.

Een echte special voor uiteenlopende partijen in de bouwketen, waarin diverse prominenten hun visie op duurzaam bouwen en het bouwen met hout geven. Diverse artikelen mocht ik verzorgen in opdracht van Kozijnen van HOUT100%. Lees meer over de diverse bijdragen die ik aan dit magazine mocht leveren, in de vorm van interviews, artikelen en tekstschrijven (klik hiervoor op de link in deze zin).

Magazine Kozijnen van HOUT100%

Hier kun je trouwens een digitale versie van de complete special downloaden, veel leesplezier!

Dank HOUT100% voor de toffe opdracht (zoals je ook ziet veel lol gehad)!

André Kuipers geïnterviewd door Marlene Dekkers - Marketing Accent

Direct contact

Bel 06 25 481 882

Mis geen updates!

Kennisleiderschap om met je bedrijf te schitteren

Laat dankzij kennisleiderschap je bedrijf schitteren   Kennisleiderschap (of de Engelse marketingterm ‘thought leadership’) komt er op neer dat je jouw klant met jouw expertise een vernieuwende kijk geeft op zijn of haar problemen en worstelingen. De kern van kennisleiderschap is namelijk het bieden van een  op relevante thema’s en dit concreet uitdragen in wat …

Marketingkansen pakken door op trends in te spelen

BedrijfsDNA; wat is het en wat brengt het?

meer blogs

Contentmissie in b2b formuleren

Heb je nog geen volledige contentstragtegie uitgewerkt, maar wil je toch graag werken vanuit een bepaalde basis? Formuleer dan als houvast de contentmissie van je bedrijf. Deze bestaat uit 3 onderdelen.

Toegevoegde waarde in b2b

Achterliggend verlangen van b2b klanten

meer inspiratie
Volg mijn updates Logo Marketing Accent
sluiten