Masterclass Inbound Marketing

Spreker Masterclasses Inbound Marketing 2015

Masterclass Inbound Marketing B2B

Op donderdag 18 juni en donderdag 25 juni 2015 organiseerde Inbound Industry de masterclass Inound Marketing B2B in Zaltbommel.

Het waren 2 intensieve trainingen van ieder 7,5 uur stampvol interessante inbound marketing stof, de laatste tools en inspirerende best practices.

Masterclass Inbound Marketing B2BOp donderdag 18 juni nam ik in een sessie de studenten mee in een aantal cases over ‘thought leadership‘.

Deze masterclasses keren regelmatig terug. interesse tonen en/of inschrijven kan via Inbound Industry.

Graag tot ziens tijdens één van de masterclasses!

Direct contact

Bel 06 25 481 882

Mis geen updates!

Positioneren in de maakindustrie

Je hebt de focus op het produceren van je producten. Logisch, maar hoe onderscheid je jezelf als producent van die anderen? Dat doe je door slim te positioneren. Of, zoals Jos Burgers al eens zei: “Door jouw specifieke plekje in het weiland op te eisen en bekend te maken.” Je kunt hiervoor 5 stappen volgen. …

Duurzame content met een ‘always on’ contentstrategie

Hoe je via kennisleiderschap je productiebedrijf laat groeien

meer blogs

Waar draait het om in business-to-business marketing?

Eerst een definitie van business-to-business marketing: “B2B-marketing (business-to-business-marketing) is het proces van het promoten en verkopen van producten of diensten tussen twee bedrijven. Het houdt in dat relaties met andere bedrijven worden opgebouwd en onderhouden om omzet te genereren, groei te stimuleren en waarde te creëren. B2B-marketing omvat doorgaans langere verkoopcycli, grotere transacties en complexere …

Contentmissie in b2b formuleren

Toegevoegde waarde in b2b

meer inspiratie
Volg mijn updates Logo Marketing Accent
sluiten