Spreker TFN

The Freelancers Network is een netwerkorganisatie van zeer ervaren freelance communicatie- en marketingprofessionals.

Een keer per kwartaal komen zij bijeen in Amsterdam-Noord. Vast onderdeel van de avond is een spreker met inhoudelijke presentatie. 9 maart 2015 mocht ik in een prachtige fotostudio die spreker zijn, met als thema ‘oprechte marketing’.

Mijn verhaal ging over de veranderende wereld, door digitalisering en technologie. Wat deze verandering inhoudt voor de vakgebieden marketing en communicatie en hoe je daar als professional mee om kunt gaan. Ik gaf ook een stappenplan mee om te bouwen aan kennisleiderschap als houvast in deze turbulente tijden.

Bob Gorter, één van de professionals in de zaal, gaf zijn reactie na afloop.

Direct contact

Bel 06 25 481 882

Mis geen updates!

Kennisleiderschap om met je bedrijf te schitteren

Laat dankzij kennisleiderschap je bedrijf schitteren   Kennisleiderschap (of de Engelse marketingterm ‘thought leadership’) komt er op neer dat je jouw klant met jouw expertise een vernieuwende kijk geeft op zijn of haar problemen en worstelingen. De kern van kennisleiderschap is namelijk het bieden van een  op relevante thema’s en dit concreet uitdragen in wat …

Marketingkansen pakken door op trends in te spelen

BedrijfsDNA; wat is het en wat brengt het?

meer blogs

Contentmissie in b2b formuleren

Heb je nog geen volledige contentstragtegie uitgewerkt, maar wil je toch graag werken vanuit een bepaalde basis? Formuleer dan als houvast de contentmissie van je bedrijf. Deze bestaat uit 3 onderdelen.

Toegevoegde waarde in b2b

Achterliggend verlangen van b2b klanten

meer inspiratie
Volg mijn updates Logo Marketing Accent
sluiten