Spreker TFN

The Freelancers Network is een netwerkorganisatie van zeer ervaren freelance communicatie- en marketingprofessionals.

Een keer per kwartaal komen zij bijeen in Amsterdam-Noord. Vast onderdeel van de avond is een spreker met inhoudelijke presentatie. 9 maart 2015 mocht ik in een prachtige fotostudio die spreker zijn, met als thema ‘oprechte marketing’.

Mijn verhaal ging over de veranderende wereld, door digitalisering en technologie. Wat deze verandering inhoudt voor de vakgebieden marketing en communicatie en hoe je daar als professional mee om kunt gaan. Ik gaf ook een stappenplan mee om te bouwen aan kennisleiderschap als houvast in deze turbulente tijden.

Bob Gorter, één van de professionals in de zaal, gaf zijn reactie na afloop.

Direct contact

Bel 06 25 481 882

Mis geen updates!

Duurzame content met een ‘always on’ contentstrategie

Een slimme ‘always on’ contentstrategie met behulp van duurzame content In business-to-business is een ‘always on’ contentstrategie een slimme aanpak voor de lange termijn. Veel marketingverantwoordelijken benaderen contentmarketing echter met dezelfde mentaliteit als bij het voeren van een reclamecampagne. Ze ontwikkelen een paar stukken inhoud, rollen die uit en wachten dan op de resultaten. Toch …

Hoe je via kennisleiderschap je productiebedrijf laat groeien

Kennisleiderschap om met je bedrijf te schitteren

meer blogs

Contentmissie in b2b formuleren

Heb je nog geen volledige contentstragtegie uitgewerkt, maar wil je toch graag werken vanuit een bepaalde basis? Formuleer dan als houvast de contentmissie van je bedrijf. Deze bestaat uit 3 onderdelen.

Toegevoegde waarde in b2b

Achterliggend verlangen van b2b klanten

meer inspiratie
Volg mijn updates Logo Marketing Accent
sluiten