Spreker TFN

The Freelancers Network is een netwerkorganisatie van zeer ervaren freelance communicatie- en marketingprofessionals.

Een keer per kwartaal komen zij bijeen in Amsterdam-Noord. Vast onderdeel van de avond is een spreker met inhoudelijke presentatie. 9 maart 2015 mocht ik in een prachtige fotostudio die spreker zijn, met als thema ‘oprechte marketing’.

Mijn verhaal ging over de veranderende wereld, door digitalisering en technologie. Wat deze verandering inhoudt voor de vakgebieden marketing en communicatie en hoe je daar als professional mee om kunt gaan. Ik gaf ook een stappenplan mee om te bouwen aan kennisleiderschap als houvast in deze turbulente tijden.

Bob Gorter, één van de professionals in de zaal, gaf zijn reactie na afloop.

Direct contact

Bel 06 25 481 882

Mis geen updates!

* = verplicht veld

Social selling in mijn verkoopproces, waarom zou ik?

Social selling Deze tijd maakt één ding duidelijker dan ooit, als je in verkoop online niet zichtbaar en vindbaar bent, dan wordt het steeds lastiger om mee te kunnen blijven doen. Social selling, online sales, contentmarketing, zoekmachines, het kan allemaal best wel overweldigend overkomen. Zeker als je verantwoordelijk bent voor het salesteam, een specifieke klantgroep …

Dankzij beleving blijf je tussen de oren van je klant

Een contentmarketingstrategie in de bouw, hoe begin je goed?

meer blogs

focus & kennisleiderschap

Het sleutelwoord bij het bouwen aan ‘kennisleiderschap’ is focus. Want dat leidt tot herkenning en erkenning van datgene waar jij om bekend wil staan bij klanten.

Claim je b2b nichemarkt

succesvolle online b2b marketing

meer inspiratie
Volg mijn updates Logo Marketing Accent
* = verplicht veld
sluiten