Opleiding Inbound Marketeer B2B

In de opleiding ‘Inbound Marketeer B2B’ leer je in 5 efficiënte bijeenkomsten wat inbound marketing is en hoe je het effectief toe kunt passen in je eigen bedrijf.

De masterclasses zijn bedoeld voor professionals werkzaam in de B2B marketing, sales en communicatie. Het centrale thema is ‘kennis delen en inspireren als marketing strategie’. De volgende thema’s worden in de opleiding inbound marketeer B2B behandeld: introductie inbound marketing, thought leadership, content marketing, bloggen en social media marketing. Je kunt er ook voor kiezen om losse masterclasses te volgen. De opleiding wordt georganiseerd vanuit Inbound Industry en is NIMA geaccrediteerd.

18 en 25 juni 2015 wordt de opleiding in Zaltbommel aangeboden. Het thema Thought leadership (kennisleiderschap) komt dan aan bod. Ik toon dan als gastdocent aan hoe je aan de hand van diverse klantcases in een niche een expertstatus op kunt bouwen. Ook laat ik een voorbeeld van een digital marketing plan zien. 

 

Direct contact

Bel 06 25 481 882

Mis geen updates!

Positioneren in de maakindustrie

Je hebt de focus op het produceren van je producten. Logisch, maar hoe onderscheid je jezelf als producent van die anderen? Dat doe je door slim te positioneren. Of, zoals Jos Burgers al eens zei: “Door jouw specifieke plekje in het weiland op te eisen en bekend te maken.” Je kunt hiervoor 5 stappen volgen. …

Duurzame content met een ‘always on’ contentstrategie

Hoe je via kennisleiderschap je productiebedrijf laat groeien

meer blogs

Waar draait het om in business-to-business marketing?

Eerst een definitie van business-to-business marketing: “B2B-marketing (business-to-business-marketing) is het proces van het promoten en verkopen van producten of diensten tussen twee bedrijven. Het houdt in dat relaties met andere bedrijven worden opgebouwd en onderhouden om omzet te genereren, groei te stimuleren en waarde te creëren. B2B-marketing omvat doorgaans langere verkoopcycli, grotere transacties en complexere …

Contentmissie in b2b formuleren

Toegevoegde waarde in b2b

meer inspiratie
Volg mijn updates Logo Marketing Accent
sluiten