DIM in 1 day

digitalmarketingin1day spreker marlene dekkers

20 november 2014 sprak ik tijdens digitalmarketingin1day in ’t Spant in Bussum over het bouwen aan online thought leadership in B2B vanuit strategie.

Ik nam mijn geïnteresseerde publiek aan de hand van voorbeelden stapsgewijs mee in de digital marketing aanpak voor B2B bedrijven. Het fundament, de strategie, tactiek en de implementatie kwamen aan bod.

Spreker Marlene Dekkers op Digital marketing in 1 day 20-11-14

Digital Marketing in 1 Day is een jaarlijks terugkerend congres, voor iedereen die betrokken is bij digitale marketing. Voor kleine en grote organisaties. Voor b2b en b2c. Het programma is interessant voor strategische en uitvoerende managers en (senior) professionals binnen marketing of reclame omgevingen. 

Direct contact

Bel 06 25 481 882

Mis geen updates!

* = verplicht veld

Social selling in mijn verkoopproces, waarom zou ik?

Social selling Deze tijd maakt één ding duidelijker dan ooit, als je in verkoop online niet zichtbaar en vindbaar bent, dan wordt het steeds lastiger om mee te kunnen blijven doen. Social selling, online sales, contentmarketing, zoekmachines, het kan allemaal best wel overweldigend overkomen. Zeker als je verantwoordelijk bent voor het salesteam, een specifieke klantgroep …

Dankzij beleving blijf je tussen de oren van je klant

Een contentmarketingstrategie in de bouw, hoe begin je goed?

meer blogs

focus & kennisleiderschap

Het sleutelwoord bij het bouwen aan ‘kennisleiderschap’ is focus. Want dat leidt tot herkenning en erkenning van datgene waar jij om bekend wil staan bij klanten.

Claim je b2b nichemarkt

succesvolle online b2b marketing

meer inspiratie
Volg mijn updates Logo Marketing Accent
* = verplicht veld
sluiten