Online adverteren, data versus realiteit

Online adverteren, data versus realiteit

Dit filmpje is al weer een jaar oud, maar ik wil ‘m je toch niet onthouden. Het gaat over online bannering. Advertenties die je ongevraagd in beeld krijgt, soms zelfs als pop-up, waardoor je afgeleid wordt van hetgeen je naar op zoek bent.

Gary Vaynerchuk legt je hier aan de hand van een voorbeeld uit wat het verschil is tussen data (hoe vaak is mijn advertentie bekeken/aangeklikt) en de realiteit (Engelstalig)

En dan heeft hij het nog niet eens over adblocking, de mogelijkheid voor de gebruiker om online advertenties te verbergen…

Lees meer over: , ,

Geef een reactie op “Online adverteren, data versus realiteit”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Direct contact

Bel 06 25 481 882

Mis geen updates!

* = verplicht veld

Social selling in mijn verkoopproces, waarom zou ik?

Social selling Deze tijd maakt één ding duidelijker dan ooit, als je in verkoop online niet zichtbaar en vindbaar bent, dan wordt het steeds lastiger om mee te kunnen blijven doen. Social selling, online sales, contentmarketing, zoekmachines, het kan allemaal best wel overweldigend overkomen. Zeker als je verantwoordelijk bent voor het salesteam, een specifieke klantgroep …

Dankzij beleving blijf je tussen de oren van je klant

Een contentmarketingstrategie in de bouw, hoe begin je goed?

meer blogs

focus & kennisleiderschap

Het sleutelwoord bij het bouwen aan ‘kennisleiderschap’ is focus. Want dat leidt tot herkenning en erkenning van datgene waar jij om bekend wil staan bij klanten.

Claim je b2b nichemarkt

succesvolle online b2b marketing

meer inspiratie
Volg mijn updates Logo Marketing Accent
* = verplicht veld
sluiten