Workshop bloggen (gratis)

Er zijn veel goede redenen om te starten met (professioneel) B2B bloggen.

Belangrijk om te weten is dat bijna alle zoekvragen tegenwoordig beginnen op Google. Als je iets wilt weten, googel je dat zelf toch ook?Zakelijk gezien is dat niet anders. Helpen je traditionele marketing- en communicatiemiddelen je voldoende om online vindbaar te zijn? Het antwoord is nee.

Bloggen is een efficiënt middel om jezelf en je organisatie stevig op de online kaart te zetten. Met je blogposts kun je kennis delen. Als je tenminste weet waar je mee bezig bent en waarom je dat zo doet. Maar bovenal is het schrijven van blogs een uitstekende glijbaan van Google naar je organisatie. Benieuwd hoe dat precies werkt?

Schrijf dan nu in voor de gratis workshop bloggen op 4 maart 2016 bij Van Stiphout Grafische Communicatie in Mierlo. Deze workshop mag ik begeleiden. Inschrijven kan via info@vanstiphoutgrafisch.nl

Locatie: Ambachtweg 24 in Mierlo van 14.00 – 16.30 uur.

Wacht niet te lang want VOL=VOL. Graag tot dan!

 

Direct contact

Bel 06 25 481 882

Mis geen updates!

Kennisleiderschap om met je bedrijf te schitteren

Laat dankzij kennisleiderschap je bedrijf schitteren   Kennisleiderschap (of de Engelse marketingterm ‘thought leadership’) komt er op neer dat je jouw klant met jouw expertise een vernieuwende kijk geeft op zijn of haar problemen en worstelingen. De kern van kennisleiderschap is namelijk het bieden van een  op relevante thema’s en dit concreet uitdragen in wat …

Marketingkansen pakken door op trends in te spelen

BedrijfsDNA; wat is het en wat brengt het?

meer blogs

Contentmissie in b2b formuleren

Heb je nog geen volledige contentstragtegie uitgewerkt, maar wil je toch graag werken vanuit een bepaalde basis? Formuleer dan als houvast de contentmissie van je bedrijf. Deze bestaat uit 3 onderdelen.

Toegevoegde waarde in b2b

Achterliggend verlangen van b2b klanten

meer inspiratie
Volg mijn updates Logo Marketing Accent
sluiten