College Tour Duurzame Energie

Blogsessies tijdens College Tour Duurzame Energie op 28 oktober 2015 jl, met als thema “Laat je inspireren.”

logo-ctdeBinnen dit interessante programma mocht ik de aanwezigen inspireren om te gaan bloggen, tijdens twee interactieve blogsessies die ik die dag gaf.

Bloggen is namelijk een efficiënt middel om jezelf en jouw organisatie stevig op de online kaart te zetten. Met blogposts kun je mensen bereiken, binden en boeien. En zelfs werven. Als je tenminste weet waar je mee bezig bent en waarom je dat zo doet.

Ook benieuwd hoe dat precies werkt? Ik licht het graag toe, dus graag tot ziens bij een volgend event of neem vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden.

Direct contact

Bel 06 25 481 882

Mis geen updates!

* = verplicht veld

Social selling in mijn verkoopproces, waarom zou ik?

Social selling Deze tijd maakt één ding duidelijker dan ooit, als je in verkoop online niet zichtbaar en vindbaar bent, dan wordt het steeds lastiger om mee te kunnen blijven doen. Social selling, online sales, contentmarketing, zoekmachines, het kan allemaal best wel overweldigend overkomen. Zeker als je verantwoordelijk bent voor het salesteam, een specifieke klantgroep …

Dankzij beleving blijf je tussen de oren van je klant

Een contentmarketingstrategie in de bouw, hoe begin je goed?

meer blogs

focus & kennisleiderschap

Het sleutelwoord bij het bouwen aan ‘kennisleiderschap’ is focus. Want dat leidt tot herkenning en erkenning van datgene waar jij om bekend wil staan bij klanten.

Claim je b2b nichemarkt

succesvolle online b2b marketing

meer inspiratie
Volg mijn updates Logo Marketing Accent
* = verplicht veld
sluiten