College Tour Duurzame Energie

Blogsessies tijdens College Tour Duurzame Energie op 28 oktober 2015 jl, met als thema “Laat je inspireren.”

logo-ctdeBinnen dit interessante programma mocht ik de aanwezigen inspireren om te gaan bloggen, tijdens twee interactieve blogsessies die ik die dag gaf.

Bloggen is namelijk een efficiënt middel om jezelf en jouw organisatie stevig op de online kaart te zetten. Met blogposts kun je mensen bereiken, binden en boeien. En zelfs werven. Als je tenminste weet waar je mee bezig bent en waarom je dat zo doet.

Ook benieuwd hoe dat precies werkt? Ik licht het graag toe, dus graag tot ziens bij een volgend event of neem vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden.

Direct contact

Bel 06 25 481 882

Mis geen updates!

Kennisleiderschap om met je bedrijf te schitteren

Laat dankzij kennisleiderschap je bedrijf schitteren   Kennisleiderschap (of de Engelse marketingterm ‘thought leadership’) komt er op neer dat je jouw klant met jouw expertise een vernieuwende kijk geeft op zijn of haar problemen en worstelingen. De kern van kennisleiderschap is namelijk het bieden van een  op relevante thema’s en dit concreet uitdragen in wat …

Marketingkansen pakken door op trends in te spelen

BedrijfsDNA; wat is het en wat brengt het?

meer blogs

Contentmissie in b2b formuleren

Heb je nog geen volledige contentstragtegie uitgewerkt, maar wil je toch graag werken vanuit een bepaalde basis? Formuleer dan als houvast de contentmissie van je bedrijf. Deze bestaat uit 3 onderdelen.

Toegevoegde waarde in b2b

Achterliggend verlangen van b2b klanten

meer inspiratie
Volg mijn updates Logo Marketing Accent
sluiten