When life gives you lemons, make lemonade

“When life gives you lemons, make lemonade.”

Hoewel wel wereldwijd te maken hebben met een pandemie, is in een hoekje kruipen geen optie. Ook niet als zakelijk alles tegenzit en de oorzaken daarvan helaas buiten je eigen invloedssfeer liggen.

Meer dan ooit ben je als ondernemer nu een avonturier. Zet alles op alles om succesvol te worden, zijn en blijven. Kan het niet linksom, probeer het dan rechtsom.

Dat is toch de mooie kant van het ondernemen? Die echte uitdaging die je aangaat? Het lef tonen. Terug naar je basis, een volledig andere basis leggen, of die basis juist sneller uitbouwen. Pionieren, vallen, opstaan en kansen grijpen!

Ik wens je het lef en de doorzettingskracht om van 2021 een succesvol jaar te maken, hoe dan ook!

 

Positieve groet 2021 Marketing Accent

Lees meer over:

Geef een reactie op “When life gives you lemons, make lemonade”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Direct contact

Bel 06 25 481 882

Mis geen updates!

Positioneren in de maakindustrie

Je hebt de focus op het produceren van je producten. Logisch, maar hoe onderscheid je jezelf als producent van die anderen? Dat doe je door slim te positioneren. Of, zoals Jos Burgers al eens zei: “Door jouw specifieke plekje in het weiland op te eisen en bekend te maken.” Je kunt hiervoor 5 stappen volgen. …

Duurzame content met een ‘always on’ contentstrategie

Hoe je via kennisleiderschap je productiebedrijf laat groeien

meer blogs

Waar draait het om in business-to-business marketing?

Eerst een definitie van business-to-business marketing: “B2B-marketing (business-to-business-marketing) is het proces van het promoten en verkopen van producten of diensten tussen twee bedrijven. Het houdt in dat relaties met andere bedrijven worden opgebouwd en onderhouden om omzet te genereren, groei te stimuleren en waarde te creëren. B2B-marketing omvat doorgaans langere verkoopcycli, grotere transacties en complexere …

Contentmissie in b2b formuleren

Toegevoegde waarde in b2b

meer inspiratie
Volg mijn updates Logo Marketing Accent
sluiten